Waarom Coaching

Lifecoach Rotterdam richt zich op ondernemers die persoonlijk en zakelijk willen groeien. En het resultaat willen terugzien in hun leven en bedrijf.  De afgelopen jaren heb ik duizenden coach gesprekken gevoerd en ze vertellen allemaal dat coaching een positieve invloed heeft gehad op hun bedrijf, carrière en hun leven.

Wat leverde coaching op;

 • Doelen helder hebben. Een coach helpt je te bepalen wat echt belangrijk voor je is en helpt je je daarop te concentreren.
 • Een duidelijk visie en plan hebben zowel zakelijk als privé.
 • Blinde vlekken en aannames zichtbaar maken. Een coach helpt je erachter te komen wat je niet weet, en wat je misschien nog niet kunt zien.
 • Beter worden in doelen bepalen en actie te ondernemen.
 • Assertiever worden en daarmee zelfredzamer worden.
 • Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en doel. Een coach helpt je focus en verantwoordelijkheid te nemen en te houden.
 • Duidelijker worden in communicatie.
 • Meer leiderschap ervaren en beter zijn in leidinggeven, door voor jezelf meer een leider te zijn kan je dit ook voor je bedrijf en medewerkers zijn.
 • Door coaching krijg je een concurrentievoordeel. Een coach kan je helpen om sneller succes te creëren dan dat je in je eentje zou kunnen doen.
 • Meer tevredenheid over je eigen leven en meer werk geluk ervaren.
 • Effectiever zijn binnen je eigen bedrijf en duidelijker zijn in je communicatie.
 • Meer verantwoordelijkheid nemen voor je bedrijf en de door jou beloofde acties en toezeggingen.
 • Beter en makkelijk samen werken met anderen.
 • Duidelijker zijn en beter taken kunnen delegeren.
 • Gelukkiger zijn. Leer je jezelf en je positieve en minder goede kwaliteiten waarderen en op elkaar af te stemmen, meer focus te creëren, ruis te doorbreken en aannames te doorzien.

Coaching is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van mensen en de voordelen van coaching zijn talrijk;

80% van de mensen die coaching hebben gehad heeft meer zelfvertrouwen en meer dan 70% heeft verbeterde werkprestaties, relaties en is effectiever in zijn communicatie.

86% van de bedrijven meldt dat ze hun investering in coaching hebben terugverdiend

- ICF 2009

Lifecoach Rotterdam begeleid voornamelijk mensen die tegen een uitdaging of probleem aanlopen of ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen. Onze ervaring is dat met coaching binnen een korte tijd onze klanten veel beter functioneren, de onderneming beter loopt en de omzet stijgt. Dit doen wij door ondernemers te coachen om meer “aan” hun bedrijf te werken dan “in” hun bedrijf te werken. Dus minder productie draaien en meer strategisch/ organisatorisch bezig te zijn. Zo zal, met een goed plan, het bedrijf beter gaan “lopen” en er zal meer groei en omzet komen. Maar dit geldt natuurlijk ook als je als mens tegen “problemen” of uitdagingen aan loopt, op het moment dat je hier anders naar leert kijken dan kan je er ook op een andere manier mee omgaan. Daarom zeggen wij ook; Als jij niet in jezelf investeert, wie dan wel?

Je bent niet zomaar op mijn site, je wilt verandering en actie!

De meest succesvolle ondernemers, de beste atleten ter wereld, of het nu gaat om individuele of teamsporten, ze hebben allemaal coaches. Als atleten van wereldklasse coaches gebruiken, hoe zo zou jij dan geen coach nodig hebben? Enkele van de meest succesvolle mensen ter wereld hebben een life & business coach gebruikt: Leonardo DiCaprio, de Dalai Lama, Bill Clinton, Oprah Winfrey, Connor McGregor en duizenden ondernemers. Dit zegt uber coach Tony Robbins over coaching; Als het gaat om het bouwen van persoonlijkheid, het bouwen van je eigen bedrijf, dan kan een coach een krachtige hulpbron zijn. Een coach kan je helpen om je eigen weg te vinden, om op te vallen en actie te ondernemen en de dingen te bereiken die echt belangrijk voor je zijn. Dus als je jezelf afvraagt: "Heb ik een levenscoach nodig?", Dan ben je niet de enige.
Als coach heb ik duizenden gesprekken gevoerd dus je bent echt niet de enige want honderden klanten zijn je voorgegaan. Door resultaatgerichte coaching hebben zij positieve resultaten bereikt die jij ook wilt bereiken. Dat kan echt. Ook zij wilde dingen anders in hun ondernemers en privéleven zoals meer plezier, meer assertiviteit, een duidelijk plan, meer succes, meer leiderschap, meer balans, meer focus, meer rust, meer zelf vertrouwen, meer geluk, betere relaties, of meer vrijheid. Daarvoor heb je reflectie op jouw ideeën en leven nodig want zo kan je meer wel overwogen en bewuste keuzes maken. Mensen met een coach zijn vaak gelukkiger en succesvoller omdat ze zich blijven ontwikkelen en daarom hebben zoveel succesvolle mensen ook een coach. Hieronder volgen de 10 voornaamste redenen om met een coach aan de slag te gaan.
 • Een coach helpt je bij het vinden van een duidelijk doel voor je leven of bedrijf te stellen. Een missie met concrete doelen te formuleren.
 • Een coach helpt je met prioriteiten stellen en zo meer inzicht te krijgen in wat je echt wilt doen met je leven.
 • Als jij jezelf ontwikkeld, dan ontwikkelt je bedrijf zich ook. Want doordat jij zelf groeit, verdwijnt ook de stagnatie in je bedrijf want je bedrijf groeit met jou mee.
 • Door coaching leer je jezelf beter kennen waardoor je weet waar je potentie zit.
 • Een coach zal je motiveren om vol te houden als het tegen zit, je nieuwe inzichten geven om door te gaan en juist niet op te geven. Het werken met een coach kan een stok achter de deur zijn om resultaten te behalen.
 • Een coach zet je aan het denken en deze inspiratie helpt je om je doelen te realiseren. Coaching geeft je nieuwe inzichten en daardoor maak je meer bewuste keuzes.
 • Door coaching leer je wanneer je boven en naast een situatie moet staan.
 • Een coach biedt een veilige plek om te praten en te focussen op jouw persoonlijke en of zakelijke doelen. Coaching sessies gaan alleen over jouw doelen, jouw uitdagingen en niet wat anderen van jou vinden of willen.
 • Een goede coach spiegelt jouw gedrag en laat je hierdoor inzien wat jouw beperkingen of aannames zijn en dit zijn vaak dingen die jezelf niet ziet. De blind vlek. Coaching geeft je nieuwe inzichten om anders met deze beperkingen of aannames om te gaan en zo ontstaan er nieuwe resultaten.
 • Een coach stelt naar aanleiding van het kennismakingsgesprek samen met jou een concreet stappenplan samen. Zo wordt de coaching resultaat gericht en word het behalen van de gewenste doelen of ideeën meetbaar.
 • Je verdient je investering door een coach te nemen terug. Omdat je jezelf beter kent en dus bewuster jezelf en of je bedrijf managet. Hierdoor jezelf of andere effectiever aanstuurt en om omdat je meer focus hebt en beter weet wat je doelen zijn.
 • Een coach is iemand met wie je een vertrouwensband hebt en die echt naar je luistert. Een goede coach vraagt door, prikkelt en inspireert om jou nieuwe inzichten te geven. Zodat jij meer kan ontwikkelen. Een goede coach is een klankbord om je onzekerheden, twijfels en angsten mee te bespreken zonder een waardeoordeel.
 • Als coach heb ik een geheimhoudingsplicht dus alles wat je vertelt bij mij blijft ook bij mij. Hierdoor kan je volledig vrij uiten zonder je in te houden.
 • Een coach is ook iemand die je confronteert of wakker schudt als jij je niet aan je eigen afspraken houdt. Coaching zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen niet gaat realiseren.
 • Een coach maakt je bewust dat als bepaalde doelen behaald zijn dat je hier ook bewust bij stil moet staan. Dit is iets wat vaak te weinig gebeurt. Succes moet je vieren.
Simpel gezegd, een coach helpt je om je succes te bouwen. Hoeveel is dat je waard? Investeer in jezelf, investeer in je bedrijf en investeer in een goede coach. Het loont in helderheid, geluk en meer succes.

Zie coaching als een investering in jezelf, niet als een uitgave.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Heb je vragen, of wil je misschien direct beginnen?
Neem contact met mij op via info@lifecoach-rotterdam.nl

Contactgegevens

06-23 23 98 22
info@lifecoach-rotterdam.nl

Adres

Catharina van Zoelenstraat 49
3034 SW Rotterdam

Openingstijden

08:30 uur tot 18:00 uur