Recensies (Uit Google en LinkedIn)

Ben je op zoek naar een coach die jou vertelt wat je wilt horen? Zoek dan vooral verder. Jip houdt je ècht een spiegel voor, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ik heb ontzettend veel aan hem gehad en dankzij hem kan ik ook iedereen een coach adviseren. Nogmaals bedankt Jip!
Werk al langere tijd fijn samen met Jip, hij is no nonsens, recht voor zijn raap, hij zet mij aan het denken en laat mij op een andere manier naar werk en prive dingen kijken. Dit geeft mij weer andere/ betere resultaten. En hij is geen zweefkees, gewoon Rotterdams. Ook een coach met wie je echt kan lachen.
Ik wilde graag een beetje orde en richting vanuit mijn tsunami aan ondernemers ideeën en binnen mijn 3 bedrijven. Tijdens de sessies met Jip had ik het idee dat ik van links naar rechts schoot, maar onderaan de streep heb ik grote stappen gezet! Zonder dat ik dat eigenlijk door had. Jip is naar mijn idee een ideale coach als je van een no nonsense aanpak houdt: rechtdoor zee, kritisch, meedenkend en lekker zichzelf! Wat mij betreft een echte aanrader!
Sinds ik Jip betrokken heb bij mijn bedrijf, merk ik dat we enorme stappen maken. Het is fijn om te kunnen sparren met iemand die niet emotioneel betrokken is bij je bedrijf. Dat levert vaak een andere kijk op zaken die door bedrijfsblindheid voor jou niet meer zichtbaar zijn. Wat ik zo leuk vind aan Jip is dat hij geen blad voor de mond neemt en zijn humor. Ik kan het iedereen aanraden om met Jip als coach aan de slag te gaan. Er gaat een wereld voor je open!
Afgelopen woensdag heb ik mijn coachingtraject bij Jip afgerond, en ik kijk met een glimlach terug op onze gesprekken! Jip is doelgericht, nauwkeurig, sympathiek en oprecht. Vaak heb ik met hem kunnen sparren over beslissingen of ideeën, waar hij interessante inzichten deelde uit ervaring en vakkennis die mij goed op weg hielpen en me aanspoorde om meer uit mijn kansen te halen. De gesprekken waren precies gericht op wat ik persoonlijk nodig had en al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat! Ik beveel Jip van harte aan.
Ik ervaar Jip als een professionele oprechte en betrokken coach, bij moeilijke zakelijke beslissingen heeft hij mij echt goed geholpen door mij een spiegel voor te houden. Ook als dit niet leuk voor mij was. Dit heeft er voor gezorgd dat ik als mens en als ondernemer gegroeid ben. Ik zou Jip echt aanraden.
Jip.... Jip onderscheidt zich écht! Hij onderscheidt zich in hoofd- én kleine letters van vele andere coaches omdat hij out of the blue, tussen de bedrijven door of helemaal uit het niets spontaan berichten stuurt met ideeën en anekdotes die mij écht een stap verder helpen! Dus hij denkt niet alleen met me mee tijdens onze constructieve gesprekken, business sessies en lolmaakbabbels, maar ook nog ver daar buiten! Telkens ervaar ik het als bijzonder en indrukwekkend om met iemand te werken die echt begaan is met zijn werk, met mij en mijn werk/business. Jip is een no-nonsense, gedreven, humoristisch en oplossingsgericht persoon. Mijns inziens de ideale 'blend' voor een coach, inspirator en sparring partner. Ik wil je daarom Jip van harte bijzonder aanbevelen als coach en als mens wanneer je behoefte hebt aan een een solide coachingstraject gericht op concrete resultaten. Bel hem. Kaderloos kennismaken. Gewoon doen.
Jip verstaat zijn vak goed. Hij luistert aandachtig, observeert je houding en komt vervolgens met verrassende verbeterpunten. Ik raad Jip van harte als coach aan!
Jip heeft mij twee keer gecoacht in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Hij stelt precies de juiste vragen. Door zijn directe aanpak kan het soms confronterend zijn, maar daar heb ik veel baat bij. Ik heb veel aan mijn gesprekken met Jip gehad om voor mezelf vast te stellen wat ik nu eigenlijk wil en kan. Hij heeft mij nieuwe inzichten gegeven en hij is tot slotte een hele fijne gesprekspartner!
Samen goede stappen gezet door een veilige omgeving te creeren waarbij directheid, positiviteit en eerlijkheid een centrale rol speelden. Veel over mezelf en van het coachingvak geleerd en direct toepasbaar in zakelijke omgeving.
Ben je op zoek naar een kritische doch eerlijke coach, een betrokken coach die van aanpakken houdt en je bij tijd en wijlen een liefdevolle schop onder je kont geeft....dan is Jip je man! Met zijn doelgerichte en oplossingsgerichte aanpak weet hij het beste in je naar boven te halen zodat je die om kan zitten in resultaten. Met Jip als coach weet je zeker dat je grote ontwikkelings stappen maken gaat!
Jips manier van coachen is tof! Direct, no-nonsense en oplossingsgericht zijn wat mij betreft de kwaliteiten die hierbij horen. Als persoon vind ik Jip relaxed, flexibel en weet hij met een flinke dosis humor alles op de juiste momenten in perspectief te plaatsen. Ik heb veel respect voor zijn drive en betrokkenheid om met coachees stappen te maken in hun persoonlijke of professionele groei. Ik kan Jip als coach en als mens aanbevelen als je openstaat voor een solide coachingstraject en concrete resultaten wilt bereiken.
Jip is een ontzettend fijne coach. Hij kan goed meedenken over de situaties waar je je in bevindt en kan je een spiegel voor om de situatie vanuit een andere invalshoek te bekijken. Ik durf oprecht te zeggen dat Jip je helpt een beter mens te worden, zowel zakelijk als persoonlijk. Echter, de eerste stap moet je zelf maken en dat is door contact met hem op te nemen. Hij ontvangt je vriendelijk en staat ook buiten de afspraken voor je klaar. Thanks Jip!
Een zeer toegankelijke en fijne coach met een schat aan ervaring in het vak om jou verder te helpen met het bereiken van je doel. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat Jip direct kan zijn wanneer dit nodig geacht wordt en ook altijd goed luistert naar jouw situatie. Hierdoor lopen de gesprekken zeer vloeiend en krijg je echt het gevoel dat je jezelf wezenlijk aan het verbeteren bent. Kort gezegd: een echte aanrader!
Ik heb Jip ervaren als een coach die zegt waar het op staat. Lekker no nonsens; maakt het niet mooier dan het is, maar confronteert je met de feiten. Een echte aanpakker die je kennis laat maken met nieuwe inzichten die je helpen bouwen aan de beste versie van jezelf. Op zowel zakelijk als privé vlak.
Erg fijne sessies gehad met Jip. Geeft goede inzichten en laat je jouw obstakels van andere kanten bekijken. Top coach en sparringpartner voor zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.
Jip is een echte doorvrager en motivator. Zet je aan het denken, doorpakken én werken. Lekker recht voor z'n raap ook, wel zo fijn. We praten tenslotte met elkaar om iets te bereiken.
Fijne gesprekken met Jip gehad. Heeft kennis van zaken en heeft mij op weg geholpen om anders naar mijn bedrijf te kijken. Dank je wel Jip.
Kan niet anders zeggen dan dat Jip een top coach is en ik enorm veel baat heb gehad bij de sessies.
Jip is scherp, kritisch en komt snel to the point. Daar heb je wat aan!
Jip de beste Life Coach uit de regio Rotterdam! Ik zag het allemaal even niet meer zitten. WerkPrive (inderdaad ik kon het niet scheiden) Een hele boel keuzes en een hoop obstakels. Dankzij Life Coach Jip heb ik de touwtjes weer in eigen handen.
Blij met jou!
Kwaliteit!