Persoonlijke Coaching

Grenzen aangeven.

Situatie

‘Ja dat doe ik er nog wel even bij.’ Of; ‘Geen probleem hoor, dat gaan we regelen’. De klant is immers koning dus kom je hem tegemoet. Met als gevolg een veel te volle planning die zijn stempel drukt op je humeur, je thuissituatie en je sociale leven.

Probleem

Zeg jij ook overal ja op? Heb je moeite met nee zeggen als mensen je iets vragen? Dan heb je waarschijnlijk moeite met je eigen grenzen aangeven. Je hebt dan het gevoel dat je mensen teleurstelt. Met als gevolg dat je niet aan de dingen toe komt die je zou willen doen. Waardoor je juist mensen teleurstelt.

Begrip

Of je nu een ondernemer bent met 40 man personeel, of iemand met een hoge functie bij een groot bedrijf, heel veel mensen vinden het lastig om hun grenzen aan te geven. En bijna iedereen vindt het fijn om aardig gevonden te worden. Maar wist je dat je door nee te zeggen juist ook heel duidelijk bent?

Oplossing

Door heel duidelijk je grenzen aan te geven, weten mensen waar ze aan toe zijn. En daarmee voorkom je dus teleurstellingen. Ik kan je leren om in drie stappen je grenzen aan te geven. Dit zal aanvankelijk raar aanvoelen maar het went heel snel. En je gaat er een stuk gelukkiger van worden.

Wil je ook beter worden in je grenzen aangeven, nemen dan geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Of wil je er meer over lezen, lees dan de verdieping.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Heb je vragen, of wil je misschien direct beginnen?
Neem contact met mij op via info@lifecoach-rotterdam.nl

Contactgegevens

06-23 23 98 22
info@lifecoach-rotterdam.nl

Adres

Catharina van Zoelenstraat 49
3034 SW Rotterdam

Openingstijden

08:30 uur tot 18:00 uur