Groei voor ondernemers

Ondernemers valkuilen ontmaskerd

15 jaar coach ervaring met ondernemers in 1 boek.

Ondernemers valkuilen ontmaskerd, de meest voorkomende ondernemers/ leidinggevende valkuilen en vragen beschreven, met tips en tricks. 15 jaar coach ervaring in 1 boek.

Jip Rietbergen - Life & business coach.

Download nu gratis mijn ebook

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis ebook

Samenvatting boek

Groei voor ondernemers

Dit e-book gaat over leiderschap, assertiever zijn, meer focus hebben, mindset, grenzen aangeven en die ook bewaken, maar ook over zelfvertrouwen en een visie op de toekomst. Ik heb veel tips toegevoegd en dingen om over na te denken. Het idee is om je door middel van dit e-book te stimuleren, nieuwe inzichten te geven en te prikkelen. Ik wil je er handvatten mee aanreiken die kunnen bijdragen aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en waar je wat mee kunt in je bedrijf. Het is mijn missie om jou met dit e-book nieuwe kennis en inzichten aan te reiken, om je aan het denken te zetten. Hopelijk zit er iets bij waar je wat mee kunt, wat jou kracht of nieuwe inzichten geeft en wat toepasbaar is in je persoonlijk of zakelijk leven. Als dat zo is, is mijn missie geslaagd.

Over Jip Rietbergen

Betrokken, oplossingsgericht, direct, humor.

Ik ben Jip Rietbergen, fulltime coach en eigenaar van Lifecoach Rotterdam. In mijn werk richt ik mij vooral op het coachen van andere ondernemers. Dat doe ik omdat ik als coach al 15 jaar werkervaring heb, maar als ondernemer al 30 jaar. In die tijd heb ik duizenden coach gesprekken gevoerd, met heel veel verschillende ondernemers. Ik help ondernemers die resultaatgerichte coaching willen, om zich op persoonlijk of zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Vaak krijg ik coach vragen op het gebied van leiderschap, over het tonen van meer assertiviteit, meer zelfvertrouwen, duidelijke communicatie, aangeven van grenzen en verminderen van stress. Maar over het gebrek aan visie of plan op de toekomst. Als coach ben ik oprecht, creatief, kritisch, oplossingsgericht en resultaatgericht. Begripvol, maar ook eerlijk en niet bang om de confrontatie aan te gaan. Zweverig ben ik niet. Humor gebruik ik soms als wapen, maar altijd met respect en gericht op persoonlijke of zakelijke ontwikkeling.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Heb je vragen, of wil je misschien direct beginnen?
Neem contact met mij op via info@lifecoach-rotterdam.nl

Contactgegevens

06-23 23 98 22
info@lifecoach-rotterdam.nl

Adres

Catharina van Zoelenstraat 49
3034 SW Rotterdam

Openingstijden

08:30 uur tot 18:00 uur